Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Siguranta unei vieti sanatoase

Membru Bizoo de 2 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
2 pareri

Purificator apa cu osmoza inversa RO-Traditional

0 stars: 0.00 din 0 pareri

979 lei Lei
Brand
ECONOMY WATER
Cod produs
Ro-Traditional
Out Of stock
Descriere
Purificator apa cu osmoza inversa RO-Traditional

Purificator casnic RO-Traditional in 5 trepte, cu rezervor de presiune, (cartuse filtrante FCPPS1005, FCCTO-10, FCPPS1001, AICRO-QM, membrana TLC-75P)
Purificatoarul cu ozmoza inversa RO-Traditional WP inlatura 95% impuritatile continute de apa. Calitatea apei rezultate depinde de presiunea, gradul de contaminare si temperatura apei de curatat. Acesta poate sa retina in aparat un mic procent de impuritati, majoritatea lor fiind deversata in canal.
Datorita tehnologiei de purificare in 5 trepte, inlatura marea parte a clorului si derivatelor de clor, substantele contaminatoare de miros si gust neplacut, iar partea importanta elimina bacteriile si virusii eventuali existenti.

Trepte de filtrare:

1. Cartus filtrant din polipropilena de 5 microni (FCPPS1005). Pre-filtrul indeparteaza particulele in susupensie mai mari de 5 microni (nisip, pamant, rugina, namol, matasea broastei, microorganisme, particule radioactive, paraziti, metale grele).
2. Cartus filtrant cu carbon activ granular de 1 micron (FCPPS1001). Pre-filtrul inlatura cele mai mici ramasite de particule in suspensie si elimina clorul folosit in statiile de potabilizarea apei si derivatii lui (trihalometanul, microorganisme, bacterii, fungi, compusi organici, pesticide, erbicide, detergenti, fenoli, clorina, benzen, radon, plumb, si alte metale grele). Simultan imbunatateste gustul si mirosul apei.
3. Cartus filtrant cu carbon activ bloc de 10" (FCCTO-10). Pre-filtrul absoarbe si elimina sedimentele foarte fine, substantele chimice dizolvate in apa, giardia si alti paraziti, turbiditatea, sulfatii de magneziu, fier si hidrogen, neutralizeaza clorul.
4. Membrana osmoza inversa 75 GPD (Pentair TLC-75P). Membrana osmotica cu porozitate de 0,0001 microni este cea mai importanta parte a purificatorului. Retine 95% din elemente chimice nedorite din apa potabila (calciu, magneziu, sodiu, potasiu, fier, zinc, siliciu, clor etc.), compusi chimici organici si anorganici (ierbicide, pesticide, hidrocarburi, sulfati, cloruri, azotati, nitriti etc.) si impuritati biologice de tipul virusurilor si bacteriilor.
5. Cartus filtrant cu carbon activ granular (AICRO-QM). Post-filtrul elimina urme de substante ramase pe microconducte sau depuse datorita neutilizarii indelungate, indeparteaza de asemenea gustul si mirosul neplacut.
Certificat de calitate: permisiune OTH, nr. OKI 6207/2012

ATENTIE !!! Pentru a putea functiona purificatorul in conditii de siguranta, este obligatoriu sa folositi lampa UV si cartusele de remineralizare, dar si intretinerea periodica, cu schimbarea si dezinfectarea filtrelor.

Intretinere:

-Se recomnada schimbarea la 6 luni a pre-filtrelor (nr. 1, 2, 3) precum si a post-filtrului (nr. 5).
-Odata la 24 luni este de recomandat schimbarea membranei ozmotice.

Fabricat in Ungaria!

Garantie: 1 an (12 luni).
Trimite mesaj
Din Gura in Gura