Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Siguranta unei vieti sanatoase

Membru Bizoo de 2 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
2 pareri

Pompa NPM 5B

0 stars: 0.00 din 0 pareri

117111 lei Lei
Brand
ENSYCO
Cod produs
P.NPM5B
Out Of stock
Descriere
Pompe cu doua coroane care au un port de aspirare axiala si o descarcare radiala care se deschide in vedere.

Utilizare: Pompe cu doua coroane cu o gura de aspiratie axiala si o gura de descarcare radiala orientata in sus. Calitatile acestui model sunt functionarea silentioasa, capacitatea de aspiratie ridicata si eficienta hidraulica buna cu cote medii-ridicate si debituri bune. Sunt potrivite pentru utilizari industriale, agricole si private. Se recomanda utilizarea lichidelor care sunt curate chimic si mecanic si la temperaturi care nu depasesc 45 C. Pompa nu trebuie sa functioneze uscata, deoarece provoaca o deformare severa a componentelor din plastic.

Pompa: pompa cu ax orizontal cu coroane de bronz (coroane Noryl la cerere), corpul pompei, corpul ejectorului si suportul din fonta G20, axul din otel inoxidabil AISI 304, difuzoarele si ejectorul in Noryl si rezistenta mecanica in ceramica / grafit.

MOTOR: Tip electric inchis cu ventilatie externa, grad de protectie IP 44. Clasa de izolatie F. La motoarele monofazate, microstatele de siguranta sunt plasate pentru a preveni deteriorarea regretabila a motorului. Protectia pentru pompele electrice trifazate este responsabilitatea utilizatorului.

TENSIUNE: NPM 5 B: 230-240 V. 50 Hz; NP 5 B: 230/400 V. 50 Hz. La cerere, tensiunile si frecventele pot fi diferite.
APLICATII: menajere, irigatii, spalatorie auto, jocuri cu apa, industrial
Trimite mesaj
Din Gura in Gura