Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Siguranta unei vieti sanatoase

Membru Bizoo de 2 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
2 pareri

Pompa suprafata STD 6T

0 stars: 0.00 din 0 pareri

218433 lei Lei
Brand
ENSYCO
Cod produs
P.STD6T
Out Of stock
Descriere
Aceste pompe cu doua coroane opuse, care au o gura de aspirare axiala si o gura de iesire radiala fata in vedere, se utilizeaza când este necesar pentru a realiza elevari mari si in special pentru obiectele industriale si private, agricole.

UTILIZARE: Aceste pompe cu doua coroane opuse, cu o gura de aspiratie axiala si o gura de descarcare radiala orientata in sus, sunt utilizate atunci cand este necesar sa se ajunga la cote mari, in special pentru locuri de munca industriale, agricole si private. Atunci cand utilizati aceste pompe electrice, este recomandabil sa utilizati lichide curate chimic si mecanic la temperaturi care nu depasesc 80 ° C.
POMPA: Pompa cu ax orizontal cu coroana de bronz inchisa, corpul pompei si suportul din fonta G20, arborele din otel inoxidabil AISI 304 si rezistenta mecanica in ceramica / grafit.
MOTOR: Tip electric inchis cu ventilatie externa, grad de protectie IP 44. Clasa de izolatie F. La motoarele cu o singura baza, sunt plasate microtermostatele de siguranta pentru a evita deteriorarea regretabila a motorului. Protectia pentru pompele electrice trifazate este responsabilitatea utilizatorului.
TENSIUNE: STD : 230-240 V. 50 Hz; STD: 230/400 V. 50 Hz. La cerere, tensiunile si frecventele pot fi diferite.
APLICATII: Intern, irigatii, agricultura, apeduct, spalatorie auto, incendiu, industrial.

Debit maxim: 160 litri/min
Presiune optima: 7.2,5 bari (72,5 mCA)
Putere consumata: 3000 w
Trimite mesaj
Din Gura in Gura