Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Siguranta unei vieti sanatoase

Membru Bizoo de 2 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
2 pareri

Pompa drenaj FL80/40M

0 stars: 0.00 din 0 pareri

15674 lei Lei
Brand
ENSYCO
Cod produs
FL80-40M
Out Of stock
Descriere
Pompa drenaj FL80/40M.

Utilizari: Pompele electrice submersibile din seria FL cu 2 poli sunt utilizate pe scara larga in sectoarele artizanale si industriale pentru eliminarea apei curate, usor murdare sau a altor lichide. Sunt potrivite pentru ridicarea lichidelor din rezervoarele de stocare a apei de ploaie sau din gropi, subsoluri, canalizare subterana sau altele. Este strict interzisa utilizarea pompei electrice pentru ridicarea lichidelor combustibile. De asemenea, este interzisa amplasarea sau scoaterea pompei electrice prin intermediul cablului electric. Temperaturi maxime ale lichidului ridicat: - Functionare continua: 60 C; - Functionare intermitenta: 90 C. Nivelul minim de pompare: 10 cm. deasupra corpului pompei. Densitatea maxima a lichidului: nu depaseste 1.100 Kg/m3.

CONSTRUCTIE: Componentele au fost alese cu atentie pentru a obtine fiabilitate si durabilitate maxima, chiar si in cele mai solicitante sarcini. Materialele care alcatuiesc pompa electrica sunt: ​​fonta G20 (capac motor, carcasa motor, corpul pompei, rotor), otel inoxidabil AISI 420 (ax motor), suruburi din otel inoxidabil si garnituri din cauciuc nitrilic (anti-ulei). Rulmentii sunt de inalta calitate si pot fi unsi dupa o perioada lunga de functionare. Etansare mecanica din carbura de siliciu / alumina. Etansarea superioara este o etansare pentru buze (etansare pentru ulei).

MOTOR ELECTRIC: Motorul electric este cu 2 poli monofazat sau trifazat cu rotor din aluminiu turnat sub presiune, plasat intr-o baie de ulei dielectric si anti-oxid. Puterile disponibile variaza de la 0,37 kW la 2,2 kW, cu tensiune monofazata 230-240V/50Hz si cu tensiune trifazata 230/400V/50Hz. Motoarele au fost proiectate pentru a oferi o putere nominala maxima cu variatii + / - 5% din frecventa de tensiune nominala. Complet etans, izolatie clasa F, grad de protectie IP 68. Microtermostatele de siguranta sunt introduse in motoarele monofazate pentru a evita deteriorarea neplacuta a motorului in cazul blocarii rotorului. Temperatura microtermostatului este setata la 130 C. Motorul este racit de acelasi lichid in care este scufundata pompa electrica. Echipamentul standard include 10 metri. de cablu H07RN-F si fisa Schuko (atentie: 5 mt. de cablu H07RN-F in modelul S, FL, VRX 50/32), in timp ce sursele de alimentare trifazate sunt cu terminale libere. Protectia pentru pompele electrice trifazate este responsabilitatea utilizatorului. Pentru puteri de la 0,9 kW la 2,2 kW, conexiunea pentru condensator se realizeaza extern printr-o cutie speciala etansa la apa.

Caracteristici tehnice:
Aspiratie/Refulare: 400 l/minut
Putere motor: 0.55/230 KW/V
Presiune maxima: 1.1 bari (11 mCA)
Conectica: 1 1/2"
Trimite mesaj
Din Gura in Gura