Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Siguranta unei vieti sanatoase

Membru Bizoo de 2 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
2 pareri

Distribuitor apa Bluglass IT 80 Fizz Vol

0 stars: 0.00 din 0 pareri

24144 lei Lei
Brand
Blupura
Cod produs
900953
Out Of stock
Descriere
Bluglass IT 80 Fizz Vol

Compact si puternic, BluGlass Hot 80 este distribuitorul de apa perfect pentru casa si birou. Unitatea este realizata in intregime din otel inoxidabil, cu fata din sticla calita si functionare robusta a butonului. Acest racitor de apa economiseste spatiu, oferind in acelasi timp apa filtrata usor si o varietate de optiuni de apa. Racitorul de apa BluGlass 80 ofera functionalitate si performanta de prima clasa, intr-o masina compacta.
Solutia eleganta pentru montaj pe blat cu un design modern si elegant. Este alegerea perfecta pentru baruri si restaurante.
Fabricat in intregime din sticla calita si otel inoxidabil de inalta calitate - inclusiv partile interne, bobina de racire, picioarele reglabile si tava suspendata.

Principalele caracteristici ale dispozitivului:

- turnatoarele practice va permit sa turnati mai multe decantatoare in acelasi timp
- economie de energie
- datorita utilizarii unui sistem de racire dublu, distribuitorul Bluglass IT 80, in ciuda dimensiunilor sale compacte, atinge o capacitate extraordinara (80 l / h.)
- realizat in intregime din sticla calita si otel inoxidabil de inalta calitate (inclusiv piese interne, bobina de racire, picioare reglabile si raft suspendat)
- distribuie apa foarte rece, apa la temperatura camerei si apa minerala
- tehnologie de racire a ghetii
- functie de economisire a energiei care reduce consumul de energie cu 75% Controlul lotului care va permite sa ajustati dozele pentru o manipulare rapida si convenabila Gaz natural R290
Trimite mesaj
Din Gura in Gura