Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Siguranta unei vieti sanatoase

Membru Bizoo de 2 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
2 pareri

Pompa suprafata ST 8T

0 stars: 0.00 din 0 pareri

188658 lei Lei
Brand
ENSYCO
Cod produs
P.ST8T
Out Of stock
Descriere
Aceste pompe electrice, cu o coroana unica care au un port de aspirare axiala si un port de radacare radiala, sunt foarte adecvate pentru industrial, public, agricol, incalzire, alimentare cu apa, ecc.

UTILIZARE: Aceste pompe electrice, cu o singura coroana avand o gura de aspiratie axiala si o gura de descarcare radiala, sunt foarte potrivite pentru utilizari industriale, publice, agricole, pentru instalatii de incalzire, alimentare cu apa etc. Atunci cand utilizati aceste pompe electrice, este recomandabil sa folositi lichide curate chimic si mecanic la temperaturi care nu depasesc 80 C.
POMPA: Pompa cu axa orizontala cu coroana de bronz, corpul pompei si suportul din fonta G20, axul din otel inoxidabil AISI 416 si rezistenta mecanica in ceramica / grafit. Coroanele pot fi Noryl cu 20% fibra de sticla la modelele de pana la 1 CP.
MOTOR: Tip electric inchis cu ventilatie externa, grad de protectie IP 44. Clasa de izolatie F. La motoarele cu o singura baza, sunt plasate microtermostatele de siguranta pentru a evita deteriorarea regretabila a motorului. Protectia pentru pompele electrice trifazate este responsabilitatea utilizatorului.
TENSIUNE: ST: 230/400 V. 50 Hz. La cerere, tensiunile si frecventele pot fi diferite.
APLICATII: Intern, Agricultura, Industrial.

Debit maxim: 300 litri/min
Presiune optima: 5.6 bari (56 mCA)
Putere consumata: 4000 w
Trimite mesaj
Din Gura in Gura